Turkije 2011

Op vakantie naar Turkije
van 5 tot en met 12 november 2011.

Verblijf in *****Hotel FAME RESIDENCE*****
op basis van all In.

Het hotel Fame Residence is een recent vijf sterren hotel met een all in service.

De kamers zijn ruim en mooi. Volledig het interieur van het hotel straalt een gevoel van warmte uit. De inkomhal met receptie is zeer ruim en hoog. Van op elk verdiep is er een mooi uitzicht op de inkomhal. De liften zijn aan de rugzijde uit glas zodat je ook van uit de lift telkens een mooi uitzicht hebt.

Aan de achterzijde heeft men een mooi aangelegd terrein met verschillende open lucht zwembaden alsook verschillende sportterreinen. De strandzetels staan gratis beschikbaar op het strand en aan de zwembaden voor de gasten.

Daguitstap naar Perge en Aspendos, gevolgd door bezichtiging van een oude Romeinse brug in renovatie.

De omgeving van het hotel levert ook heel wat bezienswaardigheden.

Bezoek aan Antalya.

Het restaurant:
Er is iedere morgen keuze uit een 10-tal soorten brood en een ontelbaar aantal soorten broodjes. Voor beleg was het moeilijk om te kiezen want de keuze mogelijkheid was zo groot. Verschillende soorten kazen, confituur, honing, choco, fijne vleeswaren. Fruit en yoghurt, fruitsap, koffie of thee, melk koud of warm en zo kan ik nog een tijdje doorgaan.
Op de middag en ook ’s avonds na een goede aperitief kon men altijd kiezen tussen 2 soorten soep. een voorgerecht naar keuze kon je zelf samenstellen. Als hoofdgerecht was er steeds keuze uit meerdere soorten vis of vlees met warme of koude groenten en aardappelen naar keuze. Rijst of pasta behoord er tot de vaste waarden.
Voor het nagerecht was er mogelijkheid tot verschillende soorten taartjes, vers fruit of een ijsje. Water, zowel bruis of plat en rode of witte wijn naar believen.

Mooie liedjes duren meestal niet lang en dat is ook zo bij onze vakantie in Turkije.
Op zaterdagmorgen reeds in alle vroegte vertrekken wij naar de luchthaven om de terugreis aan te vatten.

AANDACHT!2012
van 10 tot en met 17 november
***** HOTEL BAÎA LARA*****
Op basis van all-in
€ 599,- per persoon in dubbele kamer
€ 679,- per persoon in éénpersoonskamer Meer info in de brochure van AEP SEN!OR department. (blz 29)